SEGUIM!

Circumstàncies de la vida pública han fet que la nostra presidenta, la MªÀngels Cedacers, hagi deixat el lideratge de l’Associació de Veïns Devesa-Güell per emprendre un nou repte en l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Gràcies a la generositat de persones del barri i una part de l’equip anterior que segueix, hem aconseguit fer un nou equip de gent, una nova junta, per a continuar treballant pel barri.

Ho farem amb il.lusió, generositat, amor, intel.ligència, creativitat, transparència, amplitud de mires, visió de futur i amb l’objectiu de que tothom si senti còmode i representat.

M’agradaria convidar-vos a participar en l’Associació de Veïns, ja sigui formant part de la seva junta, que està oberta a tothom, o fent propostes puntuals, ajudant en activitats en les que us sentiu més identificats, proposant activitats, liderant projectes… en definitiva fent un barri millor de tots i totes i per a tothom.

No us descobriré res si us dic que només l’esperit altruïste i l’amor a la gent i al barri fa que les coses siguint possibles. Això requeriex d’un esforç personal de temps, intel-ligència, d’idees, passió i fins i tot esforç físic quan fa falta. Tots tenim molta feina, ho sé, però us demanria que en la mesura que us sigui possible (segur que trovareu el com el que i el quan ) col.laboreu perque tot això tingui continuitat en benefici de tots i totes.

També ens ajudariem entre tots, si fóssim més socis a l’Associació de Veïns ( 15 euros l’any ). Us convido doncs a apuntar-vos-hi.

En nom de tota la Junta, dir-vos que ens farà molta il.lusió trovar-nos i gaudir de la Festa Major ( 14-15 de setembre ) i així podreu conèixre personalment a tota la Junta de l’Associació de Veïns Devesa-Güell.

Per acavar donar mil gràcies a la anterior junta per la feina feta i com diu la MªÀngels…

SEGUIM!!!

una abraçada a tots i totes

Salvador Guardiola
President de l’Associació del
barri Devesa-Güell