ESCOLA JARDINS DE LA DEVESA

Presentem el Projecte “Escola Jardins de La Devesa”, entès com un projecte que vinculi sostenibilitat, natura, paisatge, i que per tant aporti una sensibilització cultural vers el paisatge de la nostra ciutat. Està dirigit a persones de totes les edats .
Es realitzarà els dissabtes de 10h a 12h del matí a partir del dia 2 d’abril , dins els Jardins de la Devesa. Dirigit i coordinat per especialistes.
TALLER DE JARDINERIA
-Classes de tipus teòric i pràctic , per conèixer el món de la jardineria . Reconeixement de plantes, roses i rosers, reproducció de plantes, sembra i esqueixos, prevenció de plagues, manteniment reg i adobs, a practicar a dins dels Jardins de la Devesa.
TALLER D’ART I NATURA- Dirigit a nens i nenes de 5 a 11 anys,.
L’objectiu d’aquests tallers és apropar als nens i nenes a la natura del nostre entorn més proper mitjançant la proposta de tallers creatius , lúdics i artístics, mentre els pares participen al taller de jardineria.
Taller de Reconeixement i gaudi del PAISATGE (sortides organitzades per a visitar les Gavarres, els Volcans del Gironès, la Sèquia Monar, els sistemes fluvials gironins, les plantacions d’arbres etc…Ens acompanyaran experts convidats en cada tema. Poden ser sortides familiars.
 
Per inscripcions trucar al 654464482 o escriure a parcdevesa@gmail.com.
Us esperem!